Zbigniew Szukalski

Zbigniew Szukalski 

Zbigniew Szukalski begon op zijn zestigste met werken bij PVH en dat doet hij nog steeds met heel veel plezier. Zbigniew mag dan nu wel 66 zijn, wij kennen bijna niemand die fitter is dan hem. Zijn hobby is namelijk bodybuilding. Thuis heeft hij alle middelen om zijn hobby uit te voeren en die hobby komt ook goed van pas tijdens zijn werk bij PVH.

Kun je ons iets vertellen over je werk?
“Ik werk als picker en packer bij PVH. Wat je op een dag gaat doen, is altijd een verassing. ’s Ochtens klok je in en vervolgens hoor je van je supervisor welke werkzaamheden op je liggen te wachten. Als ik aan de slag ga met picken, zoek ik de spullen bij elkaar die op de orderlijsten staan die we van de supervisor krijgen. Als ik als packer werk, dan krijg ik die spullen van de pickers en pak ik ze vervolgens in. Daarna worden ze verzonden naar de klant.”

Wat vind je dan leuker om te doen? Picken of Packen?
“Als ik heel eerlijk ben vind ik het allebei leuk om te doen. Als ik erover nadenk merk ik ook dat ik het ene niet meer doe dan het andere. Dat gaat heel gelijk op. Het maakt mij niet zoveel uit. Er zijn hier wel collega’s die een duidelijke voorkeur hebben en dat is ook prima. Dit kunnen ze dan aangeven en kijkt PVH wat ze voor hen kunnen betekenen.”

Hoe bevalt het werken bij PVH?
“Erg goed. Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor. Dat maakt dat de communicatie en het werken me makkelijk afgaat. Dat zorgt er weer voor dat de dagen voorbijvliegen.”

Wat vind je dan het leukste aan je werk?
“De collega’s vind ik echt top. Iedereen is aardig en helpt elkaar. Dat zie je niet vaak bij een bedrijf. We werken met veel nationaliteiten en dat maakt het juist zo leuk. Ondanks dat we allemaal een andere taal spreken begrijpen we elkaar als geen ander. Dat is toch fijn werken? Het werk zelf is ook goed te doen, niet te zwaar maar je bent wel de hele dag lekker bezig.”

Zou je anderen ook aanraden om hier te komen werken?
“Ja, 100%. We hebben nog genoeg mensen nodig dus iedereen is welkom!” 

Zbigniew Szukalski

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer