Serge Jespers

Serge Jespers

Serge Jespers is 37 jaar. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met mountainbiken en fitnessen, overdag is hij te vinden op onze e-commerce afdeling. Serge maakt al drie jaar deel uit van team PVH en vertelt je graag hoe het is om bij PVH te werken. 

Kun je iets vertellen over je dagelijkse werk?
“Zeker. Ik werk als Helper. Dat wil zeggen dat je op verschillende plekken op de afdeling ingezet kan worden. Op de afdeling heb je subgroepen, op dit moment staan we bijvoorbeeld bij Deposit. Hier worden alle duurdere materialen, zoals horloges en oorbellen, verpakt. Maar morgen kan ik bijvoorbeeld weer bij de subgroep Sort to Light uithelpen. Daar worden de grote bestellingen die de pickers verzamelen onderverdeeld in de daadwerkelijke bestellingen van de klant.”

Klinkt als een hele diverse functie…
“Dat is het ook! Dat houdt mijn werk ook leuk. Het is best intensief, je loopt en staat veel. Maar de collega’s hier maken het ontzettend gezellig werken. Als je hier ook om je heen kijkt, zie je veel verschillende culturen samen. Die culturen leer je goed kennen en dat is echt leuk. Het verbreedt je horizon, als ik hier niet had gewerkt was dat nooit gebeurt. Nog een pluspunt: je houdt je Engels en Duits ook goed op pijl, haha.”

We staan nu op de e-commerce afdeling. Hoe is het om hier te werken?
“Leuk! Hier op de afdeling werken we, in tegenstelling tot de rest van PVH, in twee ploegendiensten. De ene week werk je van 6.00 tot 15.00 en de andere week werk je van 15.00 tot 22.45. We zijn hiermee gestart tijdens de coronacrisis. Deze afdeling is in deze tijd zo ontzettend gegroeid, dat we wel mee moesten veranderen. Werken in twee ploegen heeft ook wel weer zijn voordelen, zo krijg je voldoende toeslagen ter compensatie.”

Je werkt nu iedere dag met producten van Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Heb je zelf ook iets met die merken?
“Iedere keer als ik in een winkel kom, kijk ik altijd even bij de kleren van Tommy en Calvin. Dat deed ik al, maar nu natuurlijk nog meer. Vorige week heb ik bijvoorbeeld zelf schoenen besteld bij Calvin Klein. Je weet dan gewoon dat die bestelling hiervandaan komt. Ik kan hier vervolgens precies volgen in welke doos mijn bestelling zit en ik weet bij welke tafel hij is ingepakt. Alles wat je bestelt van deze merken komt van PVH Venlo. Best bijzonder, dit wist ik écht niet voordat ik hier kwam werken.” 

Wat vind je van PVH als werkgever?
“Voor mij: uitmuntend. De beste die ik tot nu toe heb gehad. Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem. We krijgen ook leuke extraatjes. Met kerst en iedere zomer worden personeelsfeestjes georganiseerd. Erg leuk!” 

Zou je anderen aanraden om bij PVH te werken?
“Zeker! Vooral omdat de sfeer hier zo leuk is. Bij andere baantjes kon ik nog wel eens in een sleur raken. Dat is hier absoluut niet het geval. Het bedrijf is zo groot, als ik bijvoorbeeld merk dat ik me niet helemaal lekker voel op de e-commerce afdeling kan ik dit altijd aangeven. Dan zal PVH samen met mij kijken of er een andere afdeling nu meer bij mij past en of daar plaats is.”

Serge-Jespers.jpg

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer