Rowie Linssen

Rowie Linssen

Rowie Linssen is 27 jaar, komt uit Maasbree en maakt al vier jaar deel uit van ons team als HR-adviseur. In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te mountainbiken en dingen te ondernemen met familie en vrienden. Tijdens werktijd houdt ze zich vooral bezig met het personeel van PVH. 

Kun je ons uitleggen wat de HR-afdeling binnen PVH precies doet?
Als HR houden wij ons eigenlijk bezig met alle zaken rondom het personeel. Hierbij kun je denken aan werving en selectie, verzuim, beoordelen, opleidingen en salarisverwerkingen. We ondersteunen en adviseren de supervisors en coördinatoren bij allerlei personeelszaken en we staan klaar voor het personeel als ze vragen hebben. 

Voorheen werkte ik bij een werving en selectiebureau. Daar was ik vooral bezig bent met recruitment, maar ik ben erachter gekomen dat ik juist het brede HR-vak leuk vind. Als je bij één organisatie werkt leer je de mensen ook echt kennen en bouw je een band op met de werknemers, dat heb ik hier bij PVH wel gevonden.” 

Dat klinkt als veelzijdig werk, hoe ziet jouw dag eruit?
“Onze werkdag begint eigenlijk altijd met het verwerken van alle uitzonderingen op de planning. Wij staan nauw in contact met de supervisors over medewerkers die afwezig zijn door bijvoorbeeld ziekte en we zorgen voor de verdere verwerking hiervan. 

Daarna gaan we aan de slag met ons brede HR vak. Ons werk is inderdaad heel veelzijdig. We zijn natuurlijk met bijna 1400 medewerkers en daardoor is geen een dag hetzelfde. Dit maakt het juist leuk. We keuren bijvoorbeeld het verlof van medewerkers en dragen eraan bij dat het salaris goed wordt uitbetaald. Nu zijn we bijvoorbeeld veel bezig met gesprekken voeren met medewerkers die een PVH contract hebben verdiend. Dit maakt ons vak heel leuk. We halen heel veel energie uit de dankbaarheid en tevredenheid van deze medewerkers. Daarnaast hebben we gewoon veel contact met de medewerkers zelf. Een luisterend oor bieden, vragen beantwoorden en advies geven.” 

Wat vind jij het belangrijkste aspect van een HR-afdeling?
“Een goede balans vinden tussen de organisatie en de werknemers en daarbij in contact blijven staan met leidinggevenden en medewerkers. De medewerkers zijn de kracht van onze organisatie, maar ieder persoon is natuurlijk anders. Dit kan weleens voor lastige situaties zorgen en wij willen de leidinggevenden daarin ondersteunen. We willen dat medewerkers weten dat wij een luisterend oor willen bieden. De drempel moet zo laag mogelijk zijn om ons om hulp te vragen. Als een werknemer een gesprek wil inplannen, dan proberen we dat zo snel mogelijk te doen. Daar willen we ons in de toekomst nog meer op gaan focussen, want het zijn de kleine dingen die daar het verschil in maken.”

Wat vind je dan het moeilijkste aan je werk?
“Slecht nieuws gesprekken. Mensen teleurstellen. Dat vind ik echt niet leuk om te doen. Weet je wat het is, je werk is een groot gedeelte van je leven. Ik breng heel veel tijd bij PVH door. Dat is voor onze werknemers niet anders. Als je dan een slecht nieuws gesprek moet voeren over dat werk, kan dat een enorme impact hebben op iemands leven. Dat is gewoon moeilijk en dat doe ik niet graag.”

Ik ben wel benieuwd wat jij van PVH als werkgever vindt?
“Haha. Ik maak natuurlijk als HR deel uit van het ‘werkgever zijn’… Maar ik geloof oprecht dat wij er het maximale uit proberen te halen. Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie. 

We moeten onszelf ook blijven ontwikkelen. We groeien als bedrijf en iedereen moet daarin meegroeien. Dat kan lastig zijn, maar ik geloof wel dat we onszelf en iedereen de mogelijkheid proberen geven om dat ook te kunnen doen.”

Waarom zou jij PVH als werkgever aanraden aan anderen?
“Ik denk dat de grootte van onze organisatie vaak overweldigend kan zijn voor mensen. Vooral als je voor ons pand staat. We zijn natuurlijk ook wel een groot bedrijf, maar dat ervaar je hierbinnen niet zo. Meteen vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Er heerst hier een cultuur waarin ik me thuis voel. De mensen die hier werken geven me iedere dag weer energie om er alles uit te halen. Daarom zou ik iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen tussen de mogelijkheden die wij te bieden hebben.” 

Rowie linssen.jpg

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer