Rik Hoeijmakers

Rik Hoeijmakers

Rik Hoeijmakers is 36 jaar oud en werkt al ruim 20 jaar bij PVH. We ontmoeten Rik bij de inbound afdeling waar hij als supervisor werkt. Bij de afdeling inbound komen alle producten binnen. Onze werknemers hier verwerken deze producten en zorgen ervoor dat ze op de goede plek terecht komen. Hoe dit precies werkt? Rik vertelt er alles over!

Kun je ons iets vertellen over jouw eigen werk?
“Mijn werk bestaat vooral uit het aansturen van mijn team. Ik zorg ervoor dat we productief en efficiënt werken. Een helicopterview is daarbij heel belangrijk. Hoe mijn werkdag er precies uitziet? Ik open de afdeling. Op het moment dat de werknemers er zijn controleer ik of iedereen aanwezig is. Vervolgens gaan we aan de slag. Om 16.45 stoppen we met werken. Dat is een groot voordeel van het werken bij PVH: vaste werktijden in dagdienst.” 

Hoe ziet het proces van de inbound afdeling eruit?
“Op de afdeling Inbound ontvangen we artikelen vanuit de hele wereld, vervolgens gaat het team aan de slag met het lossen van de goederen. Vervolgens zijn er weer andere teamleden die de dozen sorteren en openen. De producten worden eruit gehaald en gescand. We verdelen ze op pallets en die pallets gaan dan binnen PVH naar de juiste vervolgafdeling.” 

Klinkt als een veelzijdige afdeling…
“Dat is het ook. Het is de meest veelzijdige afdeling binnen PVH. Dat heeft me ook altijd aangetrokken. Ik ben zelf begonnen op de outbound afdeling twintig jaar geleden. Al snel heb ik de stap gemaakt naar inbound. Je bent hier ook niet alleen maar puur fysiek bezig. Je moet ook goed nadenken over wat je doet. Hoe ga je de producten wegzetten. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit het werken met een elektrische pallettruck of reachtruck, voor de werknemers bij Inbound een leuke afwisseling op de afdeling."

Wat vind je het leukste aan het werken bij PVH?
“De diversiteit. De mensen die hier werken, de culturen maar ook het werk zelf. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met bekende merken. Vooral op de inbound afdeling zie je alle producten binnenkomen. Je krijgt een goede impressie van de trends van het volgende seizoen.” 

Je werkt hier nu 20 jaar, wat maakt PVH een fijne werkgever?
“Het bevalt goed. Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past. Om een voorbeeld te geven: mijn afdeling bestaat uit mannen en vrouwen. Ik zou nooit een vrouw laten lossen, of ze moet dat zelf heel graag willen. Dit is fysiek werk wat zwaarder is dan de andere werkzaamheden. Vrouwen houden zich voornamelijk bezig met het opnemen van goederen, werk dat mannen over het algemeen minder leuk vinden. 

Als je begint met werken bij PVH, zul je niet meteen alles weten en doen. Maar naarmate je bezig bent wordt je werk steeds breder. Je krijgt echt de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen bij te leren. Die ruimte en vrijheid probeer ik als supervisor ook aan mijn team te geven.” 

supervisor.jpg

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

E-Commerce Officer

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer