Hafsa Himdi

Hafsa Himdi

Hafsa Himdi is 38 jaar, moeder van twee kinderen en werkt inmiddels alweer vijf jaar bij PVH. We ontmoeten haar op de pick- en packafdeling waar ze haar werk eventjes neerlegt om ons alles te vertellen over het werken bij PVH.

Hoe ben je hier terechtgekomen?
“Een vriendin van mij werkte hier al heel lang. Toen ik vijf jaar geleden werk zocht vroeg ze me of ik niet bij PVH wilde werken. Ik ben hier begonnen als uitzendkracht. Toch heb ik niet heel lang voor dat uitzendbureau gewerkt. Ik kreeg redelijk snel een vast contract. Als je hier goed werkt, zien ze dat meteen en dan krijg je daar ook een bepaalde waardering voor terug.” 

Wat vind je van jouw werkzaamheden?
“Ik werk hier nu vijf jaar en ik vind het nog steeds leuk. Je kunt verschillende functies binnen je afdeling uitvoeren. Vandaag ben ik toevallig aan het packen maar vaak werk ik hier als Helper. Dan ga ik met collega’s mee om hen te helpen. Er zijn ook dagen dat ik volledig bezig ben met picken. Iedere dag is verschillend. ’s Ochtens krijg je een planning van de supervisor. Dan ga je gewoon aan de slag en werk je je lijst af. Als die af is weet je ook dat je klaar bent.” 

Je vertelde net dat je twee kinderen hebt, is het werk goed te combineren met thuis?
“Zeker, op bijna alle afdelingen binnen PVH werk je alleen in dagdienst. In die tijd zitten de kinderen op school. Ik werk altijd fulltime, dat hoor je niet zoveel hier. In tegenstelling tot bij andere bedrijven kun je hier namelijk ook parttime werken. Dat is ideaal als je kinderen nog niet naar school gaan. 

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan. Wil je in dagdienst werken? Dat kan. Wil je in twee ploegen werken? Dat kan ook. Je kunt zelfs in het weekend werken als je dat zou willen.”

Wat vind je het leukste aan het werken bij PVH?
“De sfeer. Mijn collega’s en mijn supervisors zijn leuk. De omgeving is multicultureel en dat is fijn. Ik ben zelf in Marokko geboren, daar heb ik ook gestudeerd. Mijn Engels was toen best goed, maar de Nederlandse taal kende ik helemaal niet. Toen ik naar Nederland ging ben ik Nederlands gaan leren, de Engelse taal zakte toen helemaal weg. Sinds ik hier weer werk merk ik dat mijn Engels zich ook weer verbetert. Duits begrijp ik ook steeds beter en ik ben ook van plan om dat nog meer te leren. Ik begin zelfs Pools te begrijpen. Je probeert toch dicht bij je collega’s te komen, dan bouw je ook een band op. Respect en kennis van elkaars cultuur en taal vind ik daar gewoon bij horen.”

Wat doe je het liefst buiten werktijd?
“Mijn hobby’s zijn muziek luisteren en uit eten gaan. Weet je wat ik ook doe? Ik teken. Vroeger maakte ik al tekeningen van mode. En kijk waar ik nu werk! Ik zie als eerste welke mode eraan komt en het is leuk om dat dan voor mijn tekenen te gebruiken.” 

Hoe ziet jouw toekomst hier bij PVH eruit?
“Ik heb het goed naar mijn zin, dus mijn plan is om hier zeker nog te blijven werken. In de toekomst wil ik misschien ook twee ploegen gaan werken op de e-commerce afdeling. Mijn man werkt ook in twee ploegen dus dan kunnen we elkaar afwisselen en is er altijd iemand bij de kinderen. Die flexibiliteit hier vind ik ontzettend fijn.”

Hafsa Himdi.jpg

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer