Emilia Palubiak

Emilia Palubiak

Emilia Palubiak komt uit Polen en woont nu in Venray. Iedere dag komt ze met de auto naar PVH en als ze niet aan het werk is? Dan is ze bezig met haar grote passie: make-up. We ontmoeten haar op haar afdeling waar ze ons alles vertelt over het werken in Nederland. 

Kun je iets meer over je werk vertellen?
“Ik werk hier als picker en packer. Wanneer je werkt als picker verzamel je kleding voor de geplaatste bestellingen. Als packer pak je deze bestellingen vervolgens in. Daarnaast ondersteun ik ook onze supervisor met verschillende taken. Iedere morgen voordat we beginnen krijgen we te horen wat je die dag gaat doen. De ene dag werk je dus als picker en de andere als packer. Dat houdt het werk leuk en veelzijdig.”

Wat vind je zelf leuker, picken of packen?
“Ik vind packen iets leuker dan picken, maar picken vind ik ook leuk om te doen hoor. Picken is net zoals shoppen. Je loopt met een karretje en je verzamelt de producten die je nodig hebt. Wat ik ook fijn vind is dat het heel schoon en licht werk is. Ik heb hiervoor bij andere logistieke bedrijven gewerkt en ik kan wel zeggen dat dit echt werk is dat bij mij past. We staan nu ook op de accessoires afdeling, dat zijn allemaal lichten producten. Je krijgt geen last van je rug of iets dergelijks.”

Het lijkt me niet makkelijk om als Poolse in een ander land waar je de taal niet spreekt te komen werken. Hoe gaat dat?
“Dat gaat eigenlijk heel goed. De sfeer hier is erg multicultureel en de communicatie intern is in het Nederlands, maar ook in het Engels. De Engelse taal beheers ik zelf goed. Er zijn hier ook wat Poolse werknemers die geen Engels kunnen, die helpen wij dan weer met de vertaling. Ik zeg altijd: we care about everybody, dus dan help je elkaar ook. 

Ik ben van plan om hier langer te blijven en dan wil ik blijven groeien. Ik ben nu bijvoorbeeld bezig met Nederlands leren maar dat is écht een moeilijke taal. Ik ken nu al heel wat woorden maar ik vind het nog lastig om er echt lopende zinnen van te maken.” 

Vind je PVH ook een fijne werkgever?
“Ja zeker! Bijna het hele bedrijf werkt in dagdienst en dat vind ik erg fijn. Ik werk zelf van maandag tot en met vrijdag en ik heb een urengarantie van 40 uur. Dat geeft me zoveel rust. Sinds ik hier ben komen werken sta ik op deze afdeling. Ik werk dus al twee jaar met dezelfde mensen en dat werkt voor mij het beste. Niet te veel verandering, gewoon gezellig doorwerken.” 

Zou je anderen ook aanraden om hier te komen werken?
“We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken. Op de een of andere manier gaat dat altijd zo goed samen. De sfeer is echt top en het werk is leuk dus ik zou het iedereen aanraden.” 

Emilia Palbiak

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer