Clim linssen

Clim linssen

Bij de laatste afdeling binnen ons logistieke proces treffen we Clim Linssen. Clim werkt hier al ruim acht jaar en heeft al vele facetten van ons bedrijf gezien. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met mountainbiken en gaat hij graag naar de film. Ook is hij onderdeel van het mannenkoor Venlona in Venlo. In zijn vrije tijd heeft hij dus genoeg te doen, maar wat vindt hij van het werken bij PVH?

Je werkt nu ongeveer acht jaar bij PVH, wat heb je in die jaren allemaal gedaan?
“Ik ben begonnen bij PVH in Tegelen, op de kidsafdeling via het uitzendbureau. Daar hield ik me vooral bezig met packen, strappen en laden. Anderhalf jaar nadat ik begon stopte het werk via het uitzendbureau en werd ik genoodzaakt ander werk te gaan doen. Bij PVH beviel het destijds zo goed dat ik toen meteen zei: als er weer een plek bij PVH vrij komt, stop ik met mijn nieuwe werk en ga ik terug. Een paar maanden later was dat het geval en begon ik weer bij PVH.

In 2017 kreeg ik mijn vast contract binnen PVH. Ik heb op verschillende afdelingen gewerkt de afgelopen jaren, nu vind je me dagelijks op de outbound afdeling. Hier houden wij ons bezig met het laden van bestellingen van klanten. We zorgen ervoor dat alles op de goede plek terecht komt. Als het hier klaar is gaat het in de vrachtwagen naar de klant toe.” 

Dan heb je dus bijna het hele bedrijf gezien, wat vind je zo leuk aan de outbound afdeling?
“Ik ben zelf ook begonnen bij het packen, het begin van het proces. Vanuit daar heb ik mezelf ontwikkeld en nu zit ik in het laatste stapje van het proces. Wat ik ook leuk vind aan de outbound afdeling is dat er best veel verantwoordelijkheid bij ons werk komt kijken. Wij zorgen ervoor dat alles het gebouw verlaat. Het is dus belangrijk dat je goed bij de les bent en nauwkeurig werkt.” 

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
“In tegenstelling tot de andere afdelingen binnen PVH werken we hier niet met een strakke planning. Als werknemer ken je het werk dat je moet doen en daar begin je mee. ’s Ochtens liggen op onze afdeling labels klaar voor bestellingen die gelabeld moeten worden op de pallets. Daar begin je dan mee. Ondertussen komen vrachtbrieven binnen en gaan we vrachtwagens inladen. En tussendoor? Ik zoek zelf altijd wel iets om te doen en als ik even niets te doen heb ga ik naar mijn supervisor. Hij stuurt me dan naar iemand die wel wat hulp kan gebruiken. Zo blijf je de hele dag lekker bezig.” 

Wat vind je het leukste aan werken bij PVH?
“Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede. Je hebt leuke Nederlandse collega’s maar je legt ook veel contacten met mensen van andere nationaliteiten. 

Ik heb me eigenlijk altijd wel geïnteresseerd in de logistiek. Je woont toch ook in een logistieke hotspot. De kleding vind ik ook tof. Ik sta er graag netjes op en dat lukt hier goed. Van origine ben ik eigenlijk kok, heel wat anders, maar dit is ook echt leuk. Dat had ik van tevoren niet verwacht hoor: maar ik zou iedereen aanraden om hier te komen werken.”

Wat vind je dan van PVH als werkgever?
“Heel fijn. Ik voel me echt gewaardeerd als werknemer. Ieder jaar in de zomer hebben we een feest en in de winter een kerstborrel. Dat is echt leuk, dan tref je collega’s waar je ooit mee hebt samengewerkt maar die je gewoon niet meer ziet. Ik heb bijvoorbeeld ook een collega waar ik wel vaker mee naar de film ga. Gezellig samen eten. Je bouwt een vriendschap op en dat kan alleen maar in een open sfeer.” 

Clim Linssen

HR Advisor

Office

Medewerker inbound

Inbound

Supervisor e-commerce

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker pick & pack

Pick & pack

Medewerker e-commerce

Pick & pack

Strapper

Pick & pack

Schoonmaakmedewerker

Office

Assistent Manager Projects

Office

Assistant Specialist Outbound Office

Office

E-Commerce Order Fulfillment Specialist

Office

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer