Over ons

Over ons

Hey jij! Wij vertellen je graag over ons mooie bedrijf!

Als PVH zijn wij eigenaar van de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Dat maakt ons een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. Onze producten zijn met veel creativiteit ontworpen en met de grootste zorg geproduceerd. In Venlo zijn wij de volgende schakel in de keten. Wij zorgen ervoor dat alle producten op de goede plek terecht komen. Die uitdaging gaan wij graag aan, iedere dag weer. PVH Venlo: working in fashion. Met de nadruk op working.

Vaste werktijden

Wij werken met vaste werktijden in dagdienst. Omdat online shoppen geen sluitingstijden kent, werken we enkel op onze e-commerceafdeling in twee ploegen. De werktijden staan vast, zo weet jij altijd waar je aan toe bent. 

Schone werkomgeving

Ons warehouse in Venlo is nieuw gebouwd en dus van alle gemakken voorzien. Je werkt met kleding en accessoires, wat ervoor zorgt dat onze werkomgeving niet vuil wordt. Het werk is clean, zoals het hoort te zijn in onze mode-industrie. 

Fulltime of parttime

Je kunt bij ons kiezen hoeveel uren je wilt werken. Wil je graag drie, vier of vijf dagen in de week werken? Dat kan bij PVH Venlo. Wij kijken naar jouw privésituatie en passen daar jouw werkdagen op aan.

Korting op onze merken

Twee keer per jaar organiseren we een sale voor onze medewerkers. Hier kun je dan met flinke kortingen kleding en accessoires van onze merken inslaan. Daarnaast shop je online ook altijd met personeelskorting op de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein!

Fijne werksfeer

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt tijdens het werk. We werken hard met z’n allen, maar een lolletje op zijn tijd mag zeker niet ontbreken. We werken met veel verschillende nationaliteiten, dat zorgt voor een ontzettend open en gezellige werksfeer!

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer