Office

Naast ons warehouse bevindt zich ons kantoor. 

Hier houden onze collega’s zich bezig met verschillende facetten binnen het bedrijf. Ze zorgen ervoor dat ons warehouse optimaal kan presteren. Zo zijn er collega’s die ervoor zorgen dat de transport goed geregeld wordt.

Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat vrachtwagens op de juiste plek aankomen en gelost kunnen worden. Een andere afdeling is onze HR-afdeling. Met een kantoor naast de kantine is deze afdeling makkelijk te bereiken voor iedereen binnen PVH. 

Office vacatures

HR Verzuimadviseur

HR Verzuimadviseur

Office

Kun jij jezelf omschrijven als een echte aanpakker met een passie voor HR? Leef jij je in in situaties van collega’s, maar kun je hier ook zakelijk mee omgaan? Weet jij een boodschap goed over te brengen, ongeacht wie tegenover je staat? Dan hebben wij een toffe functie voor jou!

Lees meer
Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker

Office

Wil jij ervoor zorgen dat alles netjes is? Vind jij het fijn om schoon te maken? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Lees meer

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer