Inbound

Bij inbound komen alle producten van onze merken binnen nadat ze elders geproduceerd zijn.

Als er een vrachtwagen met producten bij ons warehouse aankomt, melden we de producten aan bij de douane. Vervolgens gaat ons team aan de slag met het uitladen van de vrachtwagen. Alle dozen worden op de lopende band geplaatst. We zien dit als het begin van ons geautomatiseerd proces. 

Vervolgens pakt het team alle dozen uit en worden de producten gescand. We verdelen ze zodat ze uiteindelijk op de goede afdelingen terecht komen. Zo zijn er bijvoorbeeld producten die meteen door moeten naar de volgende afdeling omdat een bestelling snel verzonden moet worden. Maar er zijn ook producten die we verplaatsen naar het magazijn. 

Inbound vacatures

Medewerker inbound

Medewerker inbound

Inbound

Vind je het leuk om lekker fysiek bezig te zijn? Wil je werken in een leuk en gezellig team?

Lees meer

Dit zeggen onze medewerkers

record.title

Serge Jespers

Medewerker e-commerce

Ze luisteren hier echt naar je en zorgen ervoor dat je werk uitvoert dat bij je past. Als je aangeeft dat een bepaald werk je niet ligt of dat je een bepaalde opdracht wat moeilijker vindt, is dat helemaal geen probleem.

Lees meer
record.title

Rik Hoeijmakers

Supervisor inbound

Ik weet precies wat ik aan PVH heb, andersom geldt dat ook. Wat ik ook fijn vind is dat we echt kijken of het werk goed bij een persoon past.

Lees meer
record.title

Hafsa Himdi

Medewerker pick & pack

Eigenlijk zijn hier zoveel mogelijkheden. Je kunt aangeven hoeveel en welke dagen je graag wilt werken. Wil je drie, vier of vijf dagen werken? Dat kan.

Lees meer
record.title

Emilia Palubiak

Medewerker pick & pack

We hebben een heel leuk internationaal team. Iedereen is open en tolerant naar elkaar toe. Als je om je heen kijkt zie je ook dat er allemaal verschillende mensen werken.

Lees meer
record.title

Zbigniew Szukalski

Medewerker pick & pack

Ik werk hier nu langer dan zes jaar en ik ben niet op zoek naar iets anders. Ik kan ontzettend goed werken met mijn supervisor.

Lees meer
record.title

Clim linssen

Medewerker outbound

Het werk is niet allemaal hetzelfde en de mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Het is een beetje een mix van alles en nog wat, dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

Lees meer
record.title

Rowie Linssen

HR Adviseur

Ik hou zelf van een open, laagdrempelige no-nonsense cultuur. Toen ik hier vier jaar geleden binnenstapten ervaarde ik dat meteen. Iedereen is behulpzaam en wil het beste resultaat behalen voor de organisatie.

Lees meer